Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
zic zac Waldii Waldii (5914 niezalogowanych)
1 Post

(szynkar)
Wiking
moze moje myslenie jest frajerskie, ale do glowy mi by nie przyszlo aby ukrasc komusc nawet 1kr.
oczywiscie okrasc panstwo to czysta przyjemnosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(p2k)
Wiking
Veileder napisał:
kryss napisał:
kiedys idac rano do pracy zgubilem portfel ze wszystkimi dokumentami i jakas kasa,nie zdazylem dojechac do pracy a norweg juz dzwonil ze sie portfel znalazl i ze popoludniu przyniesie.....,to dla tych od okazji./co do tych kategorii 3i 4 to nikt ci tego wprost nie powie ani nie okaze bo tak sa nauczeni,jak rzad karze im robic inaczej to beda tak robic.....,a opinie o nas wyrabiaja sobie dopiero po blizszych kontaktach,oni tez sa rozni i nie w jednym worku siedza

Moj kolega (Polak) znalazl niedawno nowego iPhone'a. Poniewaz byl wylaczony, nie moglismy uzyskac nr abonenta. Zadzwonilismy do operatora, o po nr SIM-u dotarlismy do wlasciciela. Dla mnie jest to po prostu normalne zachowanie. W takim srodowisku chce sie obracac, i w takim swiecie zyc!

Veileder - oczekujesz ludzkich zachowań i odruchów od stworzeń którym do ludzi daleko. To utopia. Oni przecież nawet sarkazmu nie pojmują. Tego się nie da przetłumaczyć czy wyjaśnić. Z tym się chyba trzeba urodzić - ew. chcieć być człowiekiem. Przecież pod każdym niemal tematem oni wypisują te same rzeczy. Naprawdę jestem zaskoczony tym, że nikt tu nie moderuje. Pociesza jednak fakt, że świat tak jest ułożony, że prędzej czy później przychodzi pora na spłacenie długu wobec społeczeństwa, zadośćuczynienie mu. I wtedy tacy oto zamieniają się w kwiczące i złorzeczące na świat/życie/system/kraj/etc. osóbki.
Dajcie sobie z nimi spokój bo równie dobrze można próbować nauczyć szympansa rachunku różniczkowego lub czytać ze zrozumieniem teksty literackie. Choć przypuszczam, że z szympansem mogło by pójść łatwiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Veileder napisał:

Wedlug marianka swiat sklada sie z 2 kategorii ludzi: "git" ludzi i frajerow, ktorych nalezy j..bac.

taki już jest świat pół milionerów z Łomży
country & eastern
typowy redneck w kurpiowskim wydaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
p2k napisał:
.... Naprawdę jestem zaskoczony tym, że nikt tu nie moderuje...
NAPRAWDĘ !
Żadnym problemem jest , przejść na DWA inne Fora NORWESKIE , gdzie taka Moderacja nachalnie się odbywa .
I Ludzie pod zmienionymi Nickami przechodzą Tutaj by się wyżyć !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
broom feie napisał:
p2k napisał:
.... Naprawdę jestem zaskoczony tym, że nikt tu nie moderuje...
NAPRAWDĘ !
Żadnym problemem jest , przejść na DWA inne Fora NORWESKIE , gdzie taka Moderacja nachalnie się odbywa .
I Ludzie pod zmienionymi Nickami przechodzą Tutaj by się wyżyć !.

Nie chodzi o NACHALNA moderacje, ale zadne otwarte forum nie powinno pozwolic na szerzenie tresci rasistowskich, oraz stosowanie skrajnych wulgaryzmow oraz grozb ze strony uzytkownikow (por. regulamin MN)...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Veileder napisał:
Nie chodzi o NACHALNA moderacje, ale zadne otwarte forum nie powinno pozwolic na szerzenie tresci rasistowskich, oraz stosowanie skrajnych wulgaryzmow oraz grozb ze strony uzytkownikow (por. regulamin MN)...

Veileder skoncz z tym rasizmem bo to juz zaczyna meczyc. Dla ciebie kazdy o innych pogladach od twoich to odrazu faszysta i rasista. Pewnie sie juz nawet lodowke boisz otworzyc, otwierasz a tam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów

(Veileder)
Nowicjusz
blitz napisał:
Veileder napisał:

Veileder skoncz z tym rasizmem bo to juz zaczyna meczyc. Dla ciebie kazdy o innych pogladach od twoich to odrazu faszysta i rasista. Pewnie sie juz nawet lodowke boisz otworzyc, otwierasz a tam...

Sam przyznales sie do white supremacy, wiec powinienes byc dumny z okreslenia. Poza tym, jak cie meczy to, co pisze, to pojdz sobie na jakiej lokalne zebranie KKK.

Przeczytaj sobie
gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67732,95832...lacy_w_Hamburgu.html

Jestem w HH bardzo czesto. Po takich widokach chyba nawet ty nie sadzilbys, ze biala rasa jest "supreme".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
szynkar okradając państwo okradasz i siebie płacąc coraz większe podatki...... bo skąd państwo ma pieniądze na utrzymanie emerytów , inwalidów , chorych... to są podatki,akcyzy składki do ubezpieczeń społecznych.... I rezultat jak wyżej..... to właśnie jest nasza polska mentalność..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
marianku i tak nic nie rozumiesz bo to nie Twój poziom..... Niektórzy z nas polaków została zaproszona przez ówczesny rząd norweski do osiedlenia sie w No..... a jeszcze inni przyjechali do No z paszportem w jedną stronę.... ale czy Ty zakumasz to ? wątpie...dla was to kasa kasa....... ale jak przejdziesz na "drugą stronę płotu" to co zabierzesz cały majątek??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof .
(blitz)
Wiking
Veileder napisał:
blitz napisał:
Veileder napisał:

Sam przyznales sie do white supremacy, wiec powinienes byc dumny z okreslenia. Poza tym, jak cie meczy to, co pisze, to pojdz sobie na jakiej lokalne zebranie KKK.

Przeczytaj sobie
gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67732,95832...lacy_w_Hamburgu.html

Jestem w HH bardzo czesto. Po takich widokach chyba nawet ty nie sadzilbys, ze biala rasa jest "supreme".

Tak samo ja ty powinienes bys dumny, ze nazwalem cie lewakiem- w koncu takie masz poglady.
Nie lubie jak mnie ktos wyzywa od rasistow bo do czarnych co mieszkaja w Afryce nic nie mam. Niech im sie powodzi jak najlepiej. Za to w Europie ich nie chce widziec. Tak samo postapili Japonczycy po IIws. Ich tez nazwiesz rasistami, bo zdecydowali, ze nie beda sprowadzali do swojego kraju zadnych emigrantow.

Dlatego odpisalem na twoj wczesniejszy post z powodu, bo to ty jestes osoba ktora tylko co chwile nawoluje do tego, zeby kogos zbanowac za czyjes tzw. poglady rasistowskie albo straszysz jakimis wyimaginowanymi przepisami z kodeksu karnego. Wez sie ogarnij.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok